El borgenc Roger Estradé, guanya la cursa de l’Oli

21/01/2018

El borgenc Roger Estradé, de l’Associació Atlètica Xafatolls, es proclama campió de la cursa de l’Oli, amb 15 edicions, és la segona vegada que un corredor de les Borges Blanques ha aconseguit la victòria. En categoria femenina, Mireia Sosa, també del Xafatolls, ha aconseguit la primera posició. Gran cursa, doncs, per l’associació atlètica mollerussenca que aconsegueix les dues victòries.

Amb un temps de 35 minuts i 33 segons, el borgenc Roger Estradé s’ha imposat a la Cursa de l’Oli, marcada enguany pel fort vent. És la segona vegada, amb quinze edicions d’aquesta prova, que un borgenc aconsegueix la primera posició.

Mireia Sosa, atleta dels Xafatolls també, amb un temps de 40 minuts i 9 segons, ha aconseguit la victòria en la categoria femenina. D’aquesta manera, l’Associació Atlètica de Mollerussa demostra el gran estat de forma dels seus corredors.

Els dos atletes guanyadors han rebut com a premi, el seu pes en oli. A la cursa hi han participat més de mig miler d’atletes, i enguany, ha comptat amb la participació de 25 corredors del Club Running Touluges.