El Borges empata a un en un partit en què ha rebut cinc expulsions

29/10/2017

El FC Borges ha empatat a un contra la Unió Esportiva Valls, en un partit en què, sobretot a la segona part, les decisions del col·legiat han estat les protagonistes. El conjunt borgenc s’ha avançat al marcador a la primera part, en un partit que semblava que els locals dominarien amb solvència. L’expulsió del central borgenc Llorenç Sobrepere ha complicat la situació per l’equip, que ha acabat amb només nou jugadors al camp i també emb els dos entrenadors expulsats. A més, l’àrbitre ha anul·lat tres gols al Borges.

El FC Borges ha empatat a un contra la Unió Esportiva Valls. Els locals han dominat el joc i s’han avançat al marcador amb un gol de Roger Pelegrí al minut 3, en un llançament de córner. El conjunt local ha seguit fent un bon joc  al llarg de tota la primera part i ha tingut oportunitats per ampliar l’avantatge, que no s’han acabat materialitzant. La situació ha canviat quen faltaven dos minuts per acabar el primer temps, quan l’arbitre ha assenyalat un penal a favor del Valls i ha expulsat per doble amonestació el central local Llorenç Sobrepere. José Castro ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima que situava el matx en empat.

En els primers minuts de la segona part, el Borges ha estat més a l’expectativa, però, poc a poc, ha agafat iniciativa i ha disposat de noves oportunitats per marcar. De fet, l’àrbitre, a instàncies del linier, ha arribat a anul·lar 3 gols dels borgencs: dos per fora de joc i un per falta al porter. Les protestes d’alguns jugadors i tècnics per aquestes decisions han acabat amb els dos entrenadors i un jugador que estava a la banqueta expulsats. A més, al minut 89, l’àrbitre ha expulsat per doble amonestació Manel Contreras, que havia sortit a la mitja part ocupant la posició de central.

Aquestes cinc expulsions perjudiquen el FC Borges de cara al pròxim partit de lliga, i caldrà veure quines sancions aplica la Federació a jugadors i cos tècnic.

Mariona Rebull i Martí