El CTT Borges es reforça amb el fitxatge del mexicà Jair Jiménez

15/09/2017

El Club Tennis Taula Borges ha reforçat el seu segon equip, que competeix a Divisió d’Honor, amb el fitxatge del mexicà Jair Jiménez, de només 19 anys.

El segon equip del Club Tennis Taula Borges, que competeix a Divisió d’Honor, ha reforçat l’equip amb el fitxatge del jove mexicà, Jair Jiménez, de només 19 anys, que completarà l’equip juntament amb David Gonzàlez i Josep Lluís Andrade.

Jiménez és un jugador dretà, de caràcter defensiu i que compta amb un bon palmarès al seu país: l’any 2012 es va proclamar campió de Centreamèrica en la categoria sub-15, ha representat el seu país en competicions de categoria cadet i juvenil i actualment forma part de la preselecció mexicana.

El jove palista arribarà el proper 23 de setembre a les Borges Blanques i ha manifestat que “està molt content per poder fer el salt a Europa i seguir creixent com a jugador”.

Es preveu que el debut del mexicà amb la samarreta del CTT Borges sigui el 30 de setembre, a les 16.00 hores, al Centre de Tecnificació, quan l’equip rebrà el CTT Olot.

 

Infolleida