El FC Borges continua intractable a casa i suma 3 punts més

12/11/2017

El FC Borges continua intractable al municipal de les Borges Blanques on encara no ha perdut cap partit, aconseguint 11 punts dels 15 possibles. Aquest diumenge, els garriguencs han guanyat el Vista Alegre per 3 a 1.

El FC Borges s’ha imposat al Vista Alegre per 3 a 1. En un partit marcat pel vent, els locals s’han avançat al marcador amb un gol d’Aitor Serrano al minut 17, que ha aprofitat una mala cessió al porter per adelantar els borgencs. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans, tot i que minuts abans, els borgencs han reclamat un penal a Joan Pijuan que el col·legiat no ha assenyalat.

La segona part ha començat sense gols fins al minut 68, quan per segona vegada, Aitor Serrano ha encertat porteria en una jugada plena de rebots. Pocs minuts després, al 71, en un servei de córner, el conjunt visitant ha retallat distàncies aprofitant una badada de la defensa local. Finalment, Joan Torné ha fet el gol de la tranquilitat per al conjunt borgenc quan faltaven només 7 minuts per acabar el partit.

Amb aquesta victòria, el FC Borges continua demostrant la seva fortalesa al municipal de les Borges, on ha aconseguit 11 punts dels 15 possibles, sense perdre cap partit. Els borgencs s’enfrontaran al Tortosa en el pròxim matx.