El FC Borges empata contra l’Igualda

17/09/2017

El FC Borges cedeix els primers punts davant l’Igualada. El partit ha acabat en empat a un, en un matx on els igualadencs s’han avançat al marcador a la primera part i els garriguencs han empatat a la segona.

Una primera part gris del FC Borges, que ha vist com l’Igualada prenia el control del partit, ha acabat amb 0 a 1 a favor del conjunt visitant, amb un gol de David Baraldes, al minut 20.

La segona part ha estat d’anada i vinguda, si bé, el Borges, ha aconseguit tenir més possessió de pilota. Al minut 53 de partit, el jugador borgenc Aitor Serrano ha fet l’empat definitiu.

Aquests són els dos primers punts que l’equip garriguenc cedeix en el seu debut a primera catalana, justament en el primer partit, que els borgencs juguen al municipal de les Borges Blanques.