El FC Borges guanya per 2 a 0 la Rapitenca

12/10/2017

El FC Borges trenca la ratxa de derrotes amb una victòria a casa per 2 a 0 contra l’UE Rapitenca. Els garriguencs han fet els dos gols del partit en una segona part en la que han dominat. La primera, però, ha estat marcada pel joc del conjunt visitant.

El FC Borges s’imposa per 2 a 0 a l’UE Rapitenca. El partit ha començat amb domini del conjunt visitant, que ha tingut diverses oportunitats per fer pujar el 0 a 1 al marcador. A la segona part, però, els papers s’han canviat i el Borges ha controlat el joc durant la major part del temps.

Joan Pijuan ha encetat el marcador al minut 53 amb un xut des de fora de l’àrea. I ja al temps de descompte, quan el Borges estava patint més, Gerard Tió ha marcat el 2 a 0 definitiu.

L’equip visitant ha tingut diverses ocasions clares de gol, però unes bones intervencions del porter del conjunt local, Adrià Xammar, han evitat que la Rapitenca pogués marcar. Amb aquests tres punts, el FC Borges pot respirar una mica i oblidar les dues derrotes consecutives que portava.