El FC Borges perd en la seva visita al camp del San Cristóbal

09/10/2017

Un solitari gol del San Cristóbal només començar el partit és suficient perquè l’equip terrassenc San Cristóbal guanyi el FC Borges. Els garriguencs no han tingut encert de cara a porteria i cedeixen 3 punts més.

 

El FC Borges ha perdut davant l’equip terrassenc San Cristóbal que, amb un gol al minut tres de partit n’ha tingut prou per quedar-se amb els tres punts. L’autor del gol ha estat Andreu Dell’isola. Els garriguencs no han estat capaços de fer cap gol en la seva visita al Municipal Ca n’Anglada de Terrassa.

Aquest dijous, els de Joan Roca jugaran el partit que es va suspendre l’1 d’octubre a casa contra la Unió Esportiva Rapitenca, que actualment està en dotzena posició de la classificació. No serà fins al desembre quan el FC Borges jugarà el partit ajornat corresponent a la primera jornada contra el Futbol Club Andorra, que és onzè.

Malgrat la bona dinàmica amb què van començar la temporada els borgencs, sumant quatre punts en els dos primers partits, les dues últimes derrotes els han posicionat a la part baixa de la taula, en quinzena posició.

Canal Terrassa