El FC Borges remunta i s’emporta el derbi contra l’Almacelles

15/01/2018

En la seva visita al camp de l’EFAC Almacelles, un dels equips més forts de la categoria, el FC Borges ha estat capaç d’emportar-se els tres punts del partit, després de remuntar l’1 a 0 inicial i guanyar per un definitiu 1 a 2.

Després d’una primera part sense gols en el derbi lleidatà que ha enfrontat l’EFAC Almacelles i el FC Borges, l’equip local, s’ha avançat al marcador al minut 49 amb un gol de Jordi Martí. Al minut 65 però, el jugador borgenc Joel Guitart ha fet pujar l’empat a 1 al marcador i, finalment, al minut 74, David Montoy ha marcat el definitiu 1 a 2. D’aquesta manera, el Borges ha vençut al camp de l’EFAC Almacelles, un dels equips més forts i consolidats de la categoria.

Amb aquesta victòria el FC Borges tanca una bona primera volta, en què ha sumat 27 punts. L’equip, que s'ha estrenat aquesta temporada a Primera Catalana, ocupa la vuitena plaça de la classificació general.