El potent Istres francès, el pròxim rival del DKV Borges Vall a l’ETTU Cup

31/10/2017

El DKV Borges Vall s’ha classificat per a la tercera ronda de l’ETTU Cup com a segon de grup després de guanyar dos dels tres partits classificatoris aquest cap de setmana a Croàcia. L’equip borgenc ja sap qui serà el seu pròxim rival: el potent Istres francès, amb el qual s’enfrontaran a doble partit.

El DKV Borges Vall ha acabat com a segon de grup i ha aconseguit l'accés a la tercera ronda de l’ETTU Cup. Tot i començar amb bon peu amb la victòria contra el Libertas Martinkolor per 3 a 1, la derrota contra el Nino Praha per 3 a 2 va complicar la classificació dels borgencs, que van haver de remuntar un 2 a 0 en contra al tercer partit per poder accedir a la següent ronda de la competició europea.

Ara els borgencs s’hauran d’enfrontar al potent Istres Tennis de Table. El conjunt francès és un dels més forts de la competició i s'ha classificat directament per aquesta tercera ronda.

El 24 de novembre es jugarà l’anada a França i a casa, al Centre de Tecnificació de les Borges, l’equip garriguenc es jugarà la classificació per a la propera fase de l’ETTU Cup, el 15 de desembre.

Mariona Rebull i Martí