Els Mossos es presenten al col·legi de Juneda i aixequen acta

30/09/2017

Dos agents dels Mossos d’Esquadra han visitat, passades les 12.00 hores, el col·legi de Juneda, on una vintena de persones estavaven fent jocs de taula i activitats diverses. Durant una hora, els agents han escorcollat el centre i finalment han aixecat acta.

Els Mossos d’Esquadra s’han presentat aquest dissabte al migdia al col·legi de Juneda, on una vintena de persones hi han passat la nit i on s’hi han fet activitats durant tot el matí. Està previst que els actes s’allarguin durant tota la tarda i el dia de demà, per tal que la policia no pugui tancar l’escola i poder celebrar el referèndum de diumenge.

Els dos agents han escorcollat l’edifici i, en no trobar cap material referent al referèndum, han aixecat acta i se n’han anat. La presència dels Mossos ha fet que la gent es mobilitzés i, finalment, a l’escola s’hi han congregat unes 70 persones. 

Des de divendres a la nit, també s’ha tret una de les portes d’entrada a l’edifici, igual que a les Borges Blanques, on aquest dissabte al matí, han desaparegut les portes d’accés principal al Pavelló de l’Oli, on diumenge hi haurà l’únic col·legi electoral de la població. Altres llocs de votació de la comarca seran l’Ajuntament de l’Albi o la Sala de la República d’Arbeca, a més del ja esmentat col·legi Manuel Ortiz de Juneda.

Mariona Rebull i Martí