Empat del FC Borges contra la Unificació Bellvitge

23/10/2017

En la seva visita al municipal Feixa Llarga, a l’Hospitalet de Llobregat, el FC Borges ha aconseguit un empat a 2. Tot i que els borgencs s’han avançat anotant el primer gol, dues dianes de la Unificació Bellvitge han fet que a la mitja part el resultat fos favorable a l’equip barceloní per 2 a 1. A la represa, un gol de Joel Guitart ha fet pujar el definitiu empat en el marcador.

El FC Borges empata a 2 en la seva visita al municipal Feixa Llarga, a l’Hostpialet de Llobregat, on s’ha enfrontat a la Unificació Bellvitge. Els de Joan Roca s’han avançat al marcador amb una gol de Joan Pijuan al minut 18. Però dos gols de la Unificació abans d’arribar al descans , materialitzats per Álvaro Muñoz i Ezequiel Palomares, als minuts 36 i 44, han capgirat el marcador, acabant la primera a part amb un resultat de 2 a 1 a favor dels locals.

A la segona part, un gol del borgenc Joel Guitart, al minut 53, ha establert el 2 a 2 definitiu.

Amb aquest empat, el Borges ocupa la desena posició del grup 2 de Primera Catalana, amb 11 punts i un partit menys.