FC Borges i Lleida empaten a 0 en el centenari de l'entitat garriguenca

16/08/2017

Abans del partit es va retre homenatge a exjugadors i expresidents del club. També es va mostrar per primer cop l'himne del Borges

Res millor per celebrar els cent anys que una visita del club emblema de Lleida, el Lleida Esportiu. En l'últim partit dels blaus abans de l'inici de la temporada, els de Gerard Albadalejo no van poder pasar de les taules contra el Borges.

La primera part va ser un duel igualat amb un joc trabat al mig del camp i poques ocasions. El Borges va disposar de les millors oportunitats però va perdonar.

A la represa, cares noves però el mateix plantejament: defenses sòlides i poques idees en atac. El Lleida poc a poc va imposar el seu joc i va gaudir de bones ocasions per guanyar el partit però el pal, la defensa i el meta visitant ho van impedir.

Amb aquest empat els blaus tanquen la pretemporada i encaren el partit de diumenge a domicili contra el Badalona amb sensacions positives.

El partit de dimarts contra el Borges va servir al club garriguenc per commemorar el centenari de l’entitat. Mes enllà del partit, es van homenatjar alguns exfutbolistes i es va estrenar un nou himne.

Joan Llompart