Festa de pubillatge aquest diumenge a les Borges

14/11/2017

Les Borges Blanques ha preparat una jornada especial i amb activitats per a tota la família, per a celebrar la proclamació del pubillatge 2017-18, aquest diumenge, 19 de novembre, al Pavelló de l’Oli de la població.

Els actes començaran a les 11.30 hores amb una cercavila amb gegants i diables de la comissió de la Trobada de Gengants, que anirà des de l’ajuntament fins al Pavelló de l’Oli.

Una vegada arribats allí, al es 12.00 hores començarà el vermut amb el grup Afro Caribbean Collective i inflables per als infants, per donar pas a les 13.00 hores a l’acte formal de Proclamació del Pubillatge 2017-18, al mateix Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar a grans i petits a prendre part en aquesta gran celebració, que estarà plena d’elements de cultura popular que ens permeten projectar el nom i els atractius de les Borges arreu de Catalunya i més enllà, com han fet molt bé el Pol, l’Aroa, l’Ismael i la Sònia durant aquests dos darrers anys”.

Infolleida