Juneda acull una campanya de captació de fons per construir habitatges a l’Índia

15/11/2017

Un rangoli és un mandala, que a l’Índia es pinta a les entrades de les cases per donar bona sort. Durant 15 dies, a Juneda, a través de la Fundació Vicente Ferrer, en circularà un que tothom qui vulgui el podrà pintar a canvi d’1€. Aquesta és una campanya solidària de la Fundació i tots els diners recaptats aniran destinats a construir cases a l’Índia per a les famílies amb menys recursos.

La campanya “1 color, 1 euro, 1 casa”, de la Fundació Vicente Ferrer, ha arribat a Juneda. La iniciativa consisteix en la captació de fons per construir habitatges a l'Índia. Per això, durant quinze dies, circularà per diversos espais del municipi un rangoli, és a dir, una mandala que qui vulgui podrà pintar a canvi de la donació d’1€. Amb tots els fons recaptats, la Fundació construirà el màxim de cases a l’Índia per a les classes més desafavorides.

Com la majoria de projectes de la Fundació, aquesta iniciativa va encaminada també a l’empoderament de la dona, que en els últims anys ha perdut drets i capacitat de decisió en la societat. Per això, les cases que es construeixin a través d’aquesta campanya es posaran al nom de les dones de la família.

Durant quinze dies, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població, aquest mandala estarà ubicat a diferents llocs del municipi com són el Complex Cultural, la biblioteca pública i diverses botigues de Juneda, per a que tothom qui vulgui pugui fer la seva aportació.

Mariona Rebull i Martí