La cooperativa Tres Cadires celebra el seu primer aniversari

13/11/2017

El proper dissabte, 18 de novembre, la cooperativa Tres Cadires celebra el primer aniversari de la posada en marxa del seu obrador i de la sortida al mercat del seu producte: el licor de vi de nous.

Amb només un any, la cooperativa Tres Cadires ha elaborat 5.295,6 litres de vi de nous al seu obrador i n'ha venut 2.241 ampolles. Per fer-ho possible s’han hagut de picar 1.424,4 quilos de nous. Per celebrar aquest primer aniversari de la posada en marxa del seu obrador i de la sortida al mercat del vi de nous, la cooperativa ha organitzat, el proper dissabte, 18 de novembre, una festa amb diverses activitats.

L'acte començarà a les 11.00 hores a Arbeca, amb una taula rodona titulada “El nou cooperativisme al món rural”, que pretén evidenciar i posar en valor el ressorgiment del model cooperatiu en el món rural català.

A continuació, arribarà el torn de la música tradicional amb el grup Julivert, que amenitzarà el vermut previ a la cassola de tros, que tothom qui vulgui podrà degustar a preu popular i amb reserva prèvia a l'adreça electrònica [email protected]

Per pair el dinar, es farà una sobretaula de primer aniversari amb un brindis amb vi de nous i castanyes. Després, els membres de la cooperativa explicaran els resultats obtinguts durant aquest primer any de presència al mercat i faran  la presentació de la “comunitat de sòcies”, un projecte innovador i creatiu que emprenen amb l’objectiu d’implicar els consumidors amb la cooperativa i facilitar la distribució directa del producte. Acabada la sobretaula, tornarà la música amb l’actuació de Dirty Brown Collective.

Foto: Xavier Gaja