L'Albagés venç el Puigvertenc i avança l'Albi

29/01/2024

El Juneda guanya 4-2 a casa

L'Albagés va guanyar el Puigvertenc i ja supera l'Albi en la classificació de Tercera Catalana. Un doblet d'Antonio va donar el triomf als locals, que ara se situen segons a tan sols dos punts del líder, l'Atlètic Almacelles.
L'Albi havia empatat a un contra el Gimenells, mentre que el segon equip del Borges Blanques s'enfonsa a la lliga amb una nova derrota contra el Pardinyes B.
Per la seva part, el Juneda va véncer 4-2 a casa contra la Seu d'Urgell en un partit molt igualat de Segona Catalana. Els dos equips van arribar al descans amb un empat (1-1) que els locals van desfer a la represa. En el primer quart d'hora de la segona part, Masbernat va anotar dos gols i David va acabar sentenciant.