L’Associació Talma celebra la Festa de Nadal

23/12/2017

Els treballadors i usuaris de Talma, l’associació garriguenca de servei i suport a persones amb discapacitat, transtorns mentals i risc d’exclusió social, ha celebrat aquest divendres, 22 de desembre, la Festa de Nadal al Teatre Foment.

El Teatre Foment ha acollit aquest divendres, 22 de desembre, la Festa de Nadal de l’Associació Talma. La festa ha servit també com a acte de comiat del que ha estat el seu director durant més de 30 anys, Josep Maria Solé. En el seu discurs, Solé, ha recordat els durs inicis de l’entitat, el 1976, primer amb el nom d’Apromi, on la manca de normativa els impossibilitava moltes actuacions; el salt qualitatiu que va representar el 1992 la inauguració de la nova seu central, amb el centre especial de treball, l’escola i l’administració, que va facilitar l’ampliació de serveis.

Josep Maria Solé s’ha acomiadat mirant cap al futur i demanant que es continuï amb l’esforç col·lectiu, perquè els objectius només es poden aconseguir amb la suma del treball de moltes persones.

Els membres de la Junta de Talma, els treballdors de l’entitat, l’alcalde i regidors de l’Ajuntament, els voluntaris i els col·laboradors, les famílies i els usuaris, han pujat tots a l’escenari del Teatre Foment per cantar tots junts una nadala, per finalitzar un acte ple d’emocions.

Infolleida