Les Borges Blanques ha estat, aquest dissabte, la capital de la cervesa

07/10/2017

Més de 2000 persones han gaudit aquest cap de setmana de la 4a edició de la Firra, la fira de cervesa artesana de les Borges Blanques. Els participants han pogut tastar una trentena de cerveses artesanes d’onze elaboradors diferents, a més de gaudir de concerts i activitats per als més petits.

Amb una trentena de cerveses artesanes diferents, més de 2000 persones han assistit a la 4a edició de la Firra, la fira de cervesa artesana de les Borges Blanques. Enguany hi han participat onze elaboradors, dos més que l’any passat.

A més, enguany l’organització ha apostat per diversificar el públic i per això s’han organitzat diverses activitats per als més petits, com ara cucanyes i jocs tradicionals. Durant tota la jornada també s’han fet diversos àpats, com el tradicional dinar popular, tapes durant tot el dia i també un sopar amb barbacoa.

Durant les més de 12 hores que ha durat la Firra, hi han hagut actuacions musicals d’estils diversos, de jazz, ska o rock’n’roll. A tot això també s’hi han afegit espectacles pirotècnics i batucades. El bon temps i el bon ambient entre tots els assitents han acompanyat l’edició 2017 de la Firra, un esdeveniment que s’està consolidant com una cita obligada del sector d’elaboradors artesans a Ponent.

Mariona Rebull i Martí