Les Borges vol celebrar la 35ª Trobada de Gegants de forma multitudinària

09/08/2017

S'esperen entre 80 i 85 colles geganteres

La Festa Major de Les Borges Blanques acollirà la 35a edició de la Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs. Un certamen que enguany assolirà el record de participació segons els organitzadors amb una previsió d’entre 80 i 85 colles geganteres.

En la presentació que s’ha fet aquest dimecres al consistori borgenc, els responsables també han anunciat les principals novetats de la trobada.

En destaca la participació de La Cremallera teatre, encarregada de donar un toc humorístic sense marxar de la tradició. A més a més, com a fet destacat d’enguany, els portadors s’inventaran un ball que interpretaran de forma conjunta sota la direcció de La Cremallera Teatre.

D’altra banda també s’ha fet públic que es recuperarà l’antiga tradició de mullar aquells que ho desitgin abans d’entrar al correfoc.

Durant la Festa també es presentaran 5 dels nous vestits que han estat escollits pels capgrossos de la capital de les Garrigues mitjançant un concurs obert a tots els nens i nenes de la ciutat que han tingut també l’oportunitat d’escollir els noms.

Joan Llompart