L’escola de Bellagurada guanya el concurs Apilo XII

09/06/2017

Es tracta d’un concurs que promou la recollida selectiva de piles entre la comunitat educativa. L’escola Els Sets Focs de Bellagurada ha aconseguit el màxim guardó, amb un total de 82,23 quilos de piles per alumne. També s’ha premiat l’escola Mare de Déu de l’Albagés, el segon centre que més piles ha recollit per alumne.

L’escola Els Sets Focs de Bellaguarda ha aconseguit el màxim guardó en la tercera edició del concurs Apilo XII. El premi consisteix amb 2.500 euros a l’haver aconseguit 82,23 quilos de piles recollits per alumne. El segon centre que més piles ha recollit per alumne, ha estat l’escola Mare de Déu de Montserrat de l’Albagés que, amb un total de 61,61 quilos per alumne ha rebut un premi de 1.500 euros.

L’encarregat de lliurar els premis ha estat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyat del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, del president d’Ecopilas, José Pérez, i del director comercial de Recyclia, Julio Lema.

Aquest concurs, que promou la recollida selectiva de piles entre la comunitat educativa, ha aconseguit en la seva tercera edició, un rècord de recollida de piles i carregadors, amb 69.323 quilos en total.

Infolleida