L’obra de teatre “El Cirerar”, aquest dissabte a les Borges

07/08/2017

El pròxim dissabte, 12 d’agost, les Borges Blanques acollirà la representació teatral “El Cirerar”, d’Anton P. Txèkhov. L’escenari s’ubicarà al patí de l’Ajuntament, amb accés pel carrer Marquès d’Olivart, a les 22.00 hores. L'entrada és gratuïta.

L’obra “El Cirerar”, d’Anton P. Txèkhov, s’escenificarà aquest proper dissabte, 12 d’agost, al pati de l’Ajuntament de les Borges Blanques. L’obra començarà  a les 22.00 hores i el preu de l’entrada és gratuït.

La representació està ambientada poc abans de la Revolució Russa i narra la història d’una família aristocràtica que està a punt de perdre la casa d’estiueig. Els temps estan canviant però els protagonistes semblen incapaços d’acceptar la realitat.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar els borgencs i les borgenques a gaudir d’aquesta obra teatral tot compartint una bona nit d’estiu en un entorn tan assenyalat com és el pati del consistori”.

El Celler d’Espectacles, que és la companyia teatral que durà a terme l’obra, compta amb una llarga trajectòria dalt dels escenaris després de néixer com un Projecte d’Activació Teatral amb el propòsit de consolidar una política escènica integral a Lleida.

Infolleida