Presenten els Premis Lladonosa a l'Alimentària

20/03/2024

A càrrec de Pep Moreno, en el marc d'una ponència

Els Premis Lladonosa de gastronomia es van presentar ahir en el marc de la Fira Alimentària de Barcelona. La presentació es va fer dins la ponència "Els lactis: Tradició i innovació en la gastronomia catalana", realitzada per Antoni Bandrés, president de l'Institut Català de la Llet i els Productes Lactis, a l'estand de la Generalitat de Catalunya (que dona suport als Premis Lladonosa) "Catalunya, regió mundial de la gastronomia 2025".
En el marc d’aquesta ponència, en Pep Moreno (cap del jurat dels Premis Lladonosa, Estrella Michelin restaurant Deliranto) va realitzar un showcooking on va fer un recorregut per les diverses possibilitats dels productes lactis a través de cinc elaboracions culinàries: escuma de llet, esferificació de iogurt, molles a la mantega, "panna cotta" de quefir i pastís de formatge. Tot plegat moderat per la periodista Clara Sánchez-Castro.
Foto: Premis Lladonosa (Instagram)
InfoLleida