Turisme entre ametllers a la Granadella

14/09/2017

El 24 de setembre comencen a la Granadella les rutes gastronòmiques guiades de l’ametlla. El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), a través de l’agència de viatges Olea Soul, incropora la proposta turística al voltant de la collita d’ametlles de les Garrigues com a experiència turística a les terres de Lleida.

El diumenge, 24 de setembre, el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), a través de l’agència de viatges Olea Soul, ha organitzat una jornada adreçada a grups familiars i gourmets per endinsar-se en el món del paisatge i la gastronomia de l’ametlla a les Garrigues.

La jornada començarà amb un esmorzar de pagès en un camp d’ametllers i la posterior collita d’ametlles. Seguidament, els visitants podran veure l’entrada de les ametlles a la trencadora.

La xef Montse Freixa, del restaurant el Castell de la Floresta, serà l’encarregada de preparar el dinar, on l’ametlla serà la gran protagonista. Tothom que en vulgui gaudir, haurà de fer una inscripció prèvia.

Ja a la tarda, un taller en un indret natural de pedra seca mostrarà als visitants com fer les tradicionals ametlles garrapinyades artesanalment. La jornada clourà amb la posta de sol.

Infolleida