Xefs d’alt nivell i reconeguts amb estrelles Michelin participen a la Fira de l’Oli

20/01/2018

L’oli d’oliva verge extra és un dels productes més importants per a la gastronomia, sobretot la mediterrània. És per això que des de la Fira de l’Oli i les Garrigues s’ha volgut posar en valor aquest producte com a element bàsic de la cuina de qualitat a càrrec de xefs amb estrelles Michelin, que han participat al certamen fent demostracions gastronòmiques d’alt nivell.

La Fira de l’Oli i les Garrigues ha apostat enguany per potenciar el valor de l’oli verge extra com a element bàsic de la cuina de qualitat. Per fer-ho, el certamen ha comptat amb la col·laboració de xefs reconeguts amb 4 estrelles Michelin, que han fet demostracions gastronòmiques durant el certamen.

Els assistents han pogut gaudir de l’elaboració d’excel·lents receptes i veure com amb una mica d'imaginació i creativitat es pot usar l’oli d’oliva verge extra de manera original i diferent.

D’aquesta manera, aquests exponents de l’alta cuina del país han evidenciat durant la Fira que l’oli d’oliva verge extra és un ingredient primari però alhora un producte amb molt caràcter i que aporta a qualsevol cuina el segell de qualitat necessari.

Mariona Rebull i Martí