90 anys de caramelles de Pasqua a Juneda

18/04/2017

Una quarantena d’integrants de “lo coro” de Juneda han amenitzat els carrers del poble amb les tradicionals caramelles i el seu propi popurri.

Amb el tradicional vestit amb faixa i barretina, una quarantena de cantaires de la població de Juneda han cantat les Caramelles de Pasqua a Juneda. “Lo coro”, ha ofert cuplets i el seu esperat popurri, les lletres dels quals han estat creades per Pere Bellmunt, Salvador Ravés i Josep Rosinach i parlen de manera irònica tant de temes locals com més globals.

Els Cantaires de Juneda, que compleixen enguany 90 anys, han aprofitat l’ocasió per agrair als socis protectors, al públic i a l’Ajuntament la seva col·laboració al llarg de tots aquests anys. “Lo Coro” també ha convidat a tothom a la celebració que estan preparant per l’1 de juliol amb un concert conjunt amb diverses corals del territori.

El diumenge, 23 d'abril, els Cantaires es desplaçaran a les Borges Blanques per posar punt final a les celebracions de la Pasqua d’aquesta població i recorreran també els carrers amb el seu repertori de temes.

Infolleida