El cinema torna a Vinaixa amb el film "Creatura"

02/01/2024

Arriba amb el Cicle Gaudí un cop al mes

El cinema a Vinaixa és la nova proposta cultural per aquest 2024. El Cicle Gaudí oferirà a la població una pel·lícula cada mes. D'aquesta manera, el tercer diumenge de cada mes a les 7 del vespre, el Casal Vinaixenc esdevindrà una sala de cinema. La primera cita a Vinaixa el diumenge 21 de gener amb la projecció Creatura, dirigida per Elena Martín Gimeno i nominada a 15 Premis Gaudí és un film que explora els misteris de la sexualitat infantil en aquesta inquietant història de la relació d'una dona amb el seu cos. Aquesta primera sessió no està recomanada per a menors de 16 anys.  El preu de cada projecció, estipulat per l'organització del cicle, serà de 4,50 euros.
Aquest cicle constitueix un circuit estable de cinema català i compta amb més d'un centenar de sales de projecció repartides per tota Catalunya. És un projecte impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas.
Durant l'any es projectaran un total de deu pel·lícules, una cada mes, excepte els mesos de juliol i agost. Els films són de proximitat i estan proposats per l'Acadèmia del Cinema Català i es dirigeixen a un públic jove i adult.

Foto: Elastica Films
Infolleida