El Vilosell convoca un premi de joves investigadors en patrimoni cultural

03/10/2023

Centre d’Estudis Locals del Vilosell demana treballs escrits sobre diferents àmbits

El Centre d’Estudis Locals del Vilosell convoca la primera edició del premi al millor treball sobre el patrimoni cultural del municipi del Vilosell realitzat per joves investigadores i investigadors. Aquest premi té per objectiu fomentar, entre les persones joves, la investigació sobre el municipi del Vilosell i, d’aquesta manera, donar suport i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica sobre temes directament relacionats amb aquest municipi de la comarca de les Garrigues.
La realització d’un treball de recerca, inèdit i original, escrit en llengua catalana i que tingui com a objecte el patrimoni cultural del Vilosell en tots els seus vessants. Els treballs poden tractar aspectes vinculats al món de la història, l’art, la llengua, la literatura, l’arqueologia, l’etnologia, l’antropologia, la botànica, l’arquitectura, el dret, l’economia o qualsevol altre àmbit científic o cultural.
La data límit per l’entrega del treball és el 31 de maig de 2024 i contempla un primer premi de cent euros i un segon de cinquanta.
Infolleida