Juneda celebra el Dia Mundial de la Poesia amb la col·laboració de Talma

21/03/2017

La Biblioteca Joan Duch de Juneda celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un recital en diverses llengües del poema 'La poesia', d’Antònia Vicens. En l’acte hi han participat els nois i noies de l’associació Talma penjant algunes de les paraules del poema en diferents llengües en un mural.

 

El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia i també ho és de la síndrome de Down. És per això que la Biblioteca Joan Duch de Juneda ha organitzat una lectura del poema 'La poesia', de l'escriptora mallorquina Antònia Vicens, que enguany ha estat l’escollit per commemorar la diada. La jornada ha comptat amb la col·laboració de membres de l’Associació Talma del municipi.

Al llarg de la tarda, diferents voluntaris de la població han anat recitant el poema d'Antònia Vicens en nou llengües diferents: català, castellà, xinès, romanès, àrab, wòlof, anglès, alemany i francès.

 

Membres de Talma han anat penjant mots que contenia el text mentre, simultàniament, els voluntaris anaven llegint el poema, activitat que ha servit per confeccionar un mural amb diferents paraules que serveix per mostrar la diversitat i la riquesa de llengües que conviuen al nostre país.

Mariona Rebull i Martí