Lluc Salellas presenta el llibre “El franquisme que no marxa” a les Borges

12/05/2017

L’acte, organitzat per la Comissió Ciutadana per la Memòria, tindrà lloc a les 19 hores, a la cafeteria Slàvia de les Borges. L’obra, publicada el 2015, és un assaig que destaca els vestigis del franquisme que encara hi ha avui en dia.

Lluc Salellas presenta el llibre “El franquisme que no marxa” a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques, aquest divendres, 12 de maig. L’autor, periodista i politòleg, parla en el llibre de la presència, encara avui en dia, de responsables de la dictadura que han mantingut els privilegis en la democràcia.

L’acte ha estat organitzat per la Comissió Ciutadana per la Memòria, formada per un grup de persones que treballen per la preservació de la memòria històrica a les Borges. El 30 d’abril ja van organitzar un homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i el passat divendres van fer un acte de record als garriguencs deportats als camps nazis. Recentment, també ha dut al municipi l’exposició “Vencedors i vençuts” que es va poder visitar unes setmanes a la Biblioteca Marquès d’Olivart i al Casal Marino.

 

Infolleida