El Borges, cada cop més efectiu

04/02/2024

Dos gols a la primera meitat li van donar la victòria en el duel lleidatà

El Borges es va imposar a l’Artesa de Lleida per 2-0 en un dels duels lleidatans de Primera Catalana. Els de les Garrigues van aconseguir tres punts vitals gràcies a l’efectivitat de cara a barraca i deixen l’Artesa, un dels seus rivals directes, a quatre punts de distància a la classificació.

En el primer temps, els visitants van sorprendre el rival amb una tàctica diferent de l’habitual i van dominar els primers instants del xoc. Tanmateix, amb el pas dels minuts, el Borges va començar a trobar-se millor al camp i en el minut 31 Joel va obrir el marcador (1-0), a l’aprofitar una magnifica assistència de cap de Casals. Tan sols cinc minuts després, els locals van ampliar l’avantatge en el marcador, després que el capità de l’Artesa, Ferran, refusés malament una centrada de Quini i acabés introduint-la dins de la seua pròpia porteria.A la segona meitat, la boira va fer acte de presència al camp, la qual cosa va dificultar la fluïdesa del joc i la visibilitat al camp; i els de Sergi Reig van fer un pas endavant per intentar donar la volta al partit. En els instants inicials, els visitants van tenir diverses ocasions per retallar diferències, però el gran quefer del porter local, Xammar, va mantenir el Borges al davant en el marcador. A mesura que van passar els minuts, va pujar la intensitat del partit i l’àrbitre va acabar expulsant Eloi, del Borges, en el minut 68; i Yilson, de l’Artesa, en el 73.Amb un home menys en ambdós conjunts, els de Jordi López van generar bones ocasions, que no van aconseguir materialitzar, però van servir per contenir l’Artesa en els últims instants i va assegurar la seua segona victòria consecutiva.