El Borges reacciona 'in extremis'

07/04/2024

L'Alguaire guanyava 1-2, però els garriguencs van capgirar el marcador

El Borges es va imposar ahir (3-2) a l’Alguaire amb un gol de Joel en els últims minuts, després de remuntar un partit marcat per les fortes ràfegues de vent. Amb aquest resultat, el Borges es manté en la setena posició, mentre que l’Alguaire continua sense sortir de l’últim lloc de la taula.

La primera meitat va començar molt favorable per als d’Edgar Tornero, que, aprofitant un error de Xammar a la sortida de pilota, a causa del vent, van acabar avançant-se amb un gol de Fofana al minut 7 (0-1). Després del gol, el Borges va començar a dominar el partit i al minut 14 un mal rebuig del porter visitant, Ricart, va deixar sol Joel a la frontal, que amb un fort xut va aconseguir empatar el matx (1-1). El gol va donar energia als locals. Encara així, el vent i la defensa visitant van evitar que poguessin capgirar el marcador. L’Alguaire, per la seua part, va saber aprofitar molt bé les ocasions i al minut 31, en un altre error de Xammar a la sortida de pilota, Tiers va executar una exquisida vaselina que posava al davant els seus al terme del primer temps (1-2).A la segona meitat, el Borges, ajudat pel vent, va impedir als de Tornero sortir del seu camp. Els locals van generar bones ocasions, però no aconseguien materialitzar-les. Al minut 68, l’àrbitre va assenyalar un penal favorable al Borges, però, de nou, va tornar a fallar, ja que Ricart va aturar el xut de Casals. Els minuts passaven i els locals s’impacientaven cada vegada més. Tanmateix, al 73, Youssef va empatar el partit a l’aprofitar una fantàstica assistència de Casals (2-2). Després de l’empat, Fofana va tenir un mà a mà amb Xammar, però aquesta vegada el porter va sortir victoriós. Dos minuts després, al 85, Joel va centrar una pilota des del lateral que es va anar enverinant i va acabar colant-se a la porteria defensada per Xavier Ricart (3-2), donant una victòria molt important al seu equip, després de quatre partits seguits sense guanyar.

Més informacií: Clica aquí