El somni s’esfuma

13/05/2017

El Futbol Sala Borges A perd per un contundent 1 a 6 a casa i no pot assolir el repte de pujar a Nacional Catalana. Aquest fet fa que el segon equip masculí, el Borges B, tot i haver-se proclamat campió de lliga, no pugui passar a ser equip de Primera Nacional, ja que no poden jugar els dos a la mateixa categoria.

El Futbol Sala Borges A ha perdut l’última oportunitat per convertir-se en equip de Nacional Catalana. Després de no haver-ho pogut aconseguir en les dues darreres jornades, tot i el suport de l’afició que en aquests últims partits ha omplert el pavelló, el darrer partit contra el Sagrerenc era a cara o creu.

Tot i que als locals ja els servia un empat per assolir l’ascens, el seu joc no ha estat l’habitual i als jugadors se’ls ha vist excessivament nerviosos damunt de la pista. El Sagrerenc ha estat el dominador del matx, que ha acabat amb un definitiu 1 a 6, que converteix els barcelonins en equip de Nacional Catalana.

Malgrat aquest final aigualit, la temporada dels borgencs ha estat excel·lent tenint en compte que enguany s’estrenaven a la categoria. Finalment han quedat tercers a la taula, empatats a 55 punts amb el Sagrerenc, que s’endú l’ascens gràcies al gol average particular entre els dos equips.

Per la seva part, el segon equip del Futbol Sala Borges, arran d’aquests resultat de l’A, no pot pujar de categoria tot i haver quedat campió de lliga, ja que els dos no poden jugar a la mateixa competició.

 

Mariona Rebull i Martí