La Fira de l’Oli deixa un impacte econòmic de més d’un milió i mig d’euros

21/01/2018

Tant des del Patronat de la Fira com per part dels expositors es fa un balanç positiu de la 55a Fira de l’Oli i les Garrigues, que s’ha celebrat a les Borges Blanques amb una gran afluència de public en els diferents espais. Segons dades de l’organització, el certamen ha tingut un impacte econòmic de més d’un milió i mig d’euros al municipi.

 

Milers de persones han visitat la Fira de l’Oli Verge Extra i les Garrigues. L’organització, però, enguany no ha donat dades concretes d’assistents ni de litres d’oli venuts i s’ha centrat en l’impacte que ha tingut la fira en el municipi, que segons han assegurat, ha estat superior al milió i mig d’euros.

Aquest impacte econòmic s’ha calculat, per primera vegada, a través d’una fórmula de la Federació de Fires de Catalunya.

Durant aquesta 55a edició de la Fira de l’Oli i les Garrigues s’han celebrat més de cinquanta activitats vinculades al món de l’oli i també a la comarca en general. El certamen ha comptat amb la participació de més de 160 estands.

Mariona Rebull i Martí