L'Albi referma el seu lideratge amb una nova victòria.

06/11/2023

Emotiu servei inicial dels veterans dels anys 60-70

El CF Albi va consolidar el seu lideratge a Tercera Catalana gràcies a una victoria sobre (3-1) sobre el Torregrossa, que va acabar amb nou jugadors. El matx va començar ben igualat, amb els dos equips tenint ocasions de gol per poder-se ficar per davant. El dinàmica del partit aviat va canviar amb l'expulsió d'un jugador visitant al primer quart de partit ha condicionat l'encontre. Un minut més tard, l'àrbitre va assenyalar penalti a favor de l'Albi, transformat per Francesc Salat Obiol.
En una transició ofensiva dels visitants, unes mans dubtoses dins de l'àrea local van fer pitar un altre penalti que significava l'1-1. Però poc temps va durar l'alegria pel conjunt del Pla d'Urgell. Salat, després d'una cursa de 25 metres, va finalitzar de manera exquisita al primer pal. La primera part acabaria amb aquest mínim avatatge.
A falta de vint minuts per arribar al 90', Atekk materialitzava el primer hat-trick d'aquesta temporada. El marcador ja no es mouria més, tres punts importantíssims que situen a l'Albi amb avantatge de 3 punts del segon classificat, el Puigverd, contra el que jugaran la propera jornada.
El partit va arrencar amb un emotiu servei inicial d'ex jugadors del club, un reconeixement a la seva tasca a l'entitat durant els anys 60 i 70.

Per la seva part, el Juneda va escombrar el Linyola a Segona Catalana, en un partit en què els locals es van avançar en els primers minuts amb el gol de Mayoral i van ampliar l'avantatge després del gol de Giné. En la segona part, el domini local va seguir i Oriol va anotar el tercer. En els últims minuts, Capdevila va sentenciar  amb el quart perquè el Juenda sumi la quarta victòria  consecutiva, pujant a la cinquena plaça amb 16 punts i molt antent als primers llocs.
Per la seva part, a Quarta Catalana, l'Arbeca va haver de renuciar al lideratge al perdre per primer cop i a casa contra el Benavent (1-2). Un gol en l'últim minut d'Éric va deixar el partit sentenciat, tot i que va ser molt igualat malgrat l'expulsió del local Javier quan faltava sols mitja hora.
El Castelldans va guanyar 2-1 a l'Alfés en un partit molt disputat que es va decidir també en l'últim minut amb un gol de penal transformat per Agustin.