L’arbequí Ferran Moya exposa la seva obra al públic per primera vegada al celler dels Vilars

12/02/2017

L’artista arbequí Ferran Moya exposa per primera vegada les seves obres d’art. El lloc escollit per a la mostra no podia ser més escaient: el celler Vinya Els Vilars del seu poble. L’escultor utilitza ferralla per fer les sevs interessants composicions, en què ha anat treballant durant molt temps. De fet, l’exposició, titulada “La segona oportunitat”, comprèn escultures que Moya ha creat al llarg de més de 10 anys.

El celler Vinya Els Vilars d’Arbeca acull durant una temporada la primera exposició de Ferran Moya, veí del municipi. L’artista, que crea les seves obres per vocació i interès personal, no és gaire partidari d’exposar la seva obra. Tot i això, ha accedit a mostrar la seva feina al celler, i ha escollit una col·lecció d’escultures fetes amb objectes reutilitzats.

Amb exposicions com aquesta, des del celler Vinya Els Vilars pretenen impulsar i donar a conèixer la tasca dels artistes locals. A més, el celler ha posat en marxa diverses propostes per fomentar el turisme a la comarca, com ara visites guiades, lloguer d’espais i exposicions. En cadascuna d’aquestes iniciatives, aprofiten per vincular-hi el món del vi, que es va consolidant com un dels atractius amb més potencial del territori.