Bàsquet Zaragoza i el MoraBanc Andorra disputaran el 4t Trofeu Ciutat de les Borges

23/09/2017

El Club Bàsquet Borges-Garrigues ha organitzat el 4t trofeu de bàsquet Ciutat de les Borges, amb un partit amistós entre el MoraBanc Andorra i el Bàsquet Zaragoza, dos equips de la lliga ACB, la màxima categoria estatal. L’encontre es disputarà el diumenge 24 de setembre, a les 18 hores, al pavelló Francesc Macià de la capital de les Garrigues.

 

Per poder veure l'enfrontament entre el Zaragoza, quinzè la temporada anterior i l'Andorra que va acabar vuitè classificat de l'ACB l'entrada serà gratuïta als menors de 12 anys i de 5 euros per la resta. Les entrades s'hauran d'adquirir a taquilla abans del matx.

A la mitja part els equips de la base del CB Borges-Garrigues faran un partit d'exhibició i es sortejarà un pernil, samarretes i pilotes firmades pels jugadors. També hi haurà servei de bar que muntaran els propietaris del bar de vidre.

Josep Mònico, president del Club ha afirmat que “estem molt contents de poder continuar oferint bàsquet de primer nivell a la gent de les borges blanques i comarca, és una bona manera de promocionar el bàsquet i intentar que la gent s'enganxi en aquest magnífic esport.. A més, també és una manera de contribuir a que es parli de les Borges en els mitjans de comunicació i en les ciutats dels equips participants”.

En el primer trofeu ciutat de les Borges, disputat l’any 2014, els afeccionats al bàsquet ACB ja van poder gaudir de l’enfrontament entre el Joventut de Badalona (75) i el Guipuzkoa de San Sebastian (55). El segon any, va ser un encontre entre el Laboral Kutxa Baskonia (104) i el MoraBanc Andorra (85); i l’any passat es va poder gaudir d’un encontre entre els equips Divina Seguros Joventut (86) i el Bilbao Basket (73).

Pel que fa al primer partit oficial de la campanya 2017-2018, del primer equip del CB Borges-Garrigues, en la tercera categoria catalana, va ser aquest  dissabte, 16 de setembre, a les 18 hores, a la pista del CB Balaguer, on els garriguencs es van imposar per 62 a 68. Aquest pròxim dissabte, 23 de setembre, el borgencs tornen a disputar la segona jornada del campionat a casa contra el CB Cambrils, a les 17.30 hores.

Infolleida