Derrota del futbol sala de Vinaixa contra el Solsona

25/11/2023

Les visitants remunten un 1-0 que les locals no van saber defensar

Derrota dolorosa a casa del futbol sala femení de Vinaixa contra el Solsona, un rival directe (3-1). El partit va començar amb un gol al primer minut de la garriguenca Gemma Bonet en una jugada de córner. Tot i el bon inici, les de Vinaixa, poc acostumades a anar guanyant, no van saber rematar el partit i se va arribar al descans amb el marcador 1 a 0.
A la segona part, les jugadores locales es van relaxar i les visitants van anar creixent, cosa que va provocar que en cinc minuts remuntessin fins a l'1 a 2. Per a desesperació de l'entrenador de Vinaixa, les seves jugadores no trobaven la manera de canviar la dinàmica del partit, fins que l'últim gol visitant va diluir tota esperança de puntuar.