El DKV Borges Vall empata amb l’Arteal Santiago

05/10/2017

El DKV Borges Vall empata 3 a 3 davant l’Arteal Santiago en un partit que tenien pràcticament guanyat. Els borgencs han anat sempre davant en el marcador, però l’Arteal Santiago ha pogut igualar l’enfrontament, que ha durat més de 3 hores.

En el debut d’enguany a casa, el DKV Borges Vall deixa escapar la possibilitat de sumar dos punts al cedir un empat davant l’Arteal Santiago. El partit ha començat de cara pels borgencs, que s’han situat 2 a 0 en el marcador, amb les victòries de Fan Chuang Wei i Marc Duran.

En el tercer enfrontament, Oriol Monzó ha perdut davant Rodrigo Gilabert i l’Arteal Santiago a escurçat distàncies. Marc Duran però, ha tornat a guanyar el seu segon enfrontament i ha situat als borgencs per davant en el marcador, 3 a 1. El DKV Borges Vall però ha perdut la resta de partits i ha vist com l’Arteal Santiago, finalment, els empatava el matx.

El DKV Borges Vall s’enfrontarà aquest mateix divendres al Vilagarcia, un equip en teoria més assequible, que els garriguencs han de guanyar si volen continuar aspirant a tot, sobretot, després de cedir l’empat davant l’Arteal Santiago.

Mariona Rebull i Martí