El DKV Borges Vall perd per 3 a 0 davant l’Istres Tennis Table

25/11/2017

El DKV Borges Vall perd per 3 a 0 el partit d’anada de la tercera ronda de l’ETTU Cup davant el conjunt francès Istres Tennis Table. La tornada serà el dissabte 16 de desembre a les 17.00 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

El DKV Borges Vall, amb només un jugador del primer equip, ha perdut el partit d’anada de la tercera ronda de l’ETTU Cup per 3 a 0 davant l’Istres Tennis Table. L’equip borgenc ha acusta les baixes d’Oriol Monzó i Marc Duran i no ha aconseguit puntuar en camp francès.

Marc Duran i Oriol Monzó no han jugat aquest partit ja que han de participar a la primera Copa del Món de Ping Pong a la Xina. Els palistes borgencs han estat seleccionats per competir juntament amb 30 palistes més de tot el món.

Davant d’aquesta situació, el conjunt borgenc va intentar canviar el dia del partit, però no va ser possible. Finalment, els jugadors de l’equip de Divisió d’Honor David Gonzàlez i Josep Lluís Andrade, han completat l’equip que s’ha enfrontat a l’equip francès, juntament amb el palista xinès del primer equip, Fan Chuang Wei.

La tornada serà el dissabte 16 de desembre a les 17.00 hores, al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques.

Infolleida