El DKV Borges Vall s’assegura la tercera plaça tot i l’empat contra el Burgos

01/05/2017

En l’últim partit de la temporada disputat a casa, el DKV Borges Vall no ha pogut passar de l’empat a 3 davant el Clínica Colina de Burgos. El resultat però, assegura a l’equip borgenc la tercera plaça de la lliga de Superdivisió

El DKV Borges Vall, amb dues baixes importants, ha empatat a tres davant el Clínica Colina de Burgos en l’últim partit de la lliga de Superdivisió que jugarà com a local. Tot i l’empat, l’equip s’ha assegurat el tercer lloc en la classificacio final.

L’equip del Borges ha estat format per Marc Duran, que ha aconseguit dos punts, Oriol Monzó, que n’ha sumat un, i Josep Lluís Andrade, que no ha pogut puntuar.

Aquest és el segon empat a casa de la temporada. El primer va ser contra el campió de la competició, l’UCAM Cartagena. El balanç de l’equip borgenc a casa és força positiu, ja que només ha perdut un partit i ha sumat un total de vuit victòries.

El 13 de maig, els jugadors del DKV Borges Vall es desplaçaran a la pista del CER Escala per disputar l’últim partit de la temporada.

Mariona Rebull i Martí