El FC Borges perd la imbatibilitat com a local

El FC Borges ha perdut  davant el Viladecans per 0 a 2, en un partit on els garriguencs només han xutat una vegada entre els tres pals. El Viladecans és l’únic equip de la categoria que ha guanyat en tots els desplaçaments i ha acabat així, amb la ratxa d’imbatibilitat del FC Borges a casa.

El FC Borges perd per 0 a 2 contra el Viladecans, el segon classificat. Els garriguencs arribaven a aquest partit imbatibles a casa, però al davant tenien l’únic equip de la categoria que ha puntuat en tots els desplaçaments, i així ha estat. Amb un gol de Josep Marcé, al minut 5 del partit, el Viladecans ha agafat avantatge i a la primera part, només un xut del capità Arnau Setó ha anat entre els tres pals per part dels locals.

A la segona part, els borgencs s’han atansat més a la porteria visitant, però sense acabar de materialitzar-ho amb ocasions clares de gol. Amb més control de pilota, el Borges ha anat avançant files i ha estat en un contraatac on el Viladecans ha fet el 0 a 2 definitiu, obra de Mario Cantí al minut 74.

Amb aquesta derrota el FC Borges perd la imabatibilitat a casa però continua a la part mitja de la taula.