El FC Borges perd per 2 a 3 contra l’EFAC Almacelles

06/08/2017

El FC Borges perd el partit d’anada de quarts de final de la Copa Lleida contra l’EFAC Almacelles per 2 a 3. Tot i que el Borges s’ha avançat, la primera part ha acabat 1 a 3 a favor del conjunt del Segrià.

El FC Borges perd per 2 a 3 contra l’EFAC Almacelles l’anada de quarts de final de la Copa Lleida i haurà de remuntar si vol arribar a les semifinals. El partit ha començat bé pel conjunt local, que s’ha avançat al marcador amb un gol de Joan Pijuan, però ràpidament l’Almacelles ha pogut empatar i al minut 42, abans d’acabar la primera part ja guanyava per 1 a 3, amb gols de Joel Chiné, Jordi Martí i Marc Viladegut.

A la segona part, el conjunt garriguenc ha tingut més la possessió de la pilota i ha escurçat la distància al marcador amb un gol de  Joel Guitart, al minut 52. Als últims minuts de partit, el Borges ha disposat d’un parell d’ocasions clares per poder empatar l’eliminatòria.