El jove atleta Àngel Capell, de Juneda al FC Barcelona

22/11/2017

El jove junedenc Àngel Capell, de 12 anys, i que competeix en categoria infantil, s’ha incorporat a l’equip d’atletisme del FC Barcelona. Ho ha fet juntament amb el seu company i amic Oriol Marqués, de Balaguer, ambdós després de destacar al Circuit Escolar de Cros, on van acabar els primers classificats.

Pàdel, hoquei, esquí... són alguns dels esports que practica el jove junedenc Àngel Capell, que amb només 12 anys s’ha incorporat a la secció d’atletisme del FC Barcelona. Sense haver estat mai vinculat a cap club -simplement havent entrenat amb el seu pare- va destacar al Campionat Provincial Circuit Escolar de Cros-Trofeu Diputació de Lleida, on va aconseguir la segona posició en categoria infantil. Ara ha passat a formar part del Barça, el club dels seus somnis.

Un cop per setmana, l’Àngel s’ha de desplaçar fins a Barcelona, al mític estadi Joan Serrahima per entrenar-se a les ordres de Marc Vives. I ho fa encantat, al costat del seu company i amic Oriol Marqués que també ha estat fitxat pel club. Tot i que el pla d’entrenament és de tres dies a la setmana, ells només hi van un cop per setmana, els dimecres, per evitar tants viatges. El dilluns, l’Àngel continua entrenant-se amb el seu pare, com havia fet fins ara.

Quan el mal temps no els permet sortir a entrenar s’entrenen a casa, on s’han adequat un espai com a gimnàs. L’Àngel ja ha disputat la primera cursa com a membre del FC Barcelona després d’algunes setmanes d’haver-se entrenat ja a la capital catalana, en la qual va aconseguir una meritòria 22a posició.

Mariona Rebull i Martí