El president Puigdemont rep el DKV Borges Vall

01/08/2017

Aquest dilluns 31 de juliol, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha rebut al Palau de la Generalitat l’equip DKV Borges Vall, campió de la Copa del Rei 2017 de tennis taula.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha rebut al Palau de la Generalitat l’equip borgenc de tennis taula DKV Borges Vall i una comitiva formada per més de 60 persones, encapçalada per Enric Vall, president del Club Tennis Taula Borges. A més dels jugadors, membres de la junta directiva i socis del club, també s’hi ha afegit l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, igual que diversos jugadors de l’Ajuntament, el president del Consell Comarcal Antoni Villas, membres de la federació lleidatana i catalana de tennis taula i patrocinadors de l’equip.

Puigdemont, també ha rebut el Club de Tennis Taula Calella, ja que es va proclamar campió de la Copa de la Reina. L’any 2011, el club borgenc ja va ser rebut per l’aleshores president, Artur Mas, amb motiu del títol de lliga aconseguit aquella temporada.

Infolleida