Les 'nyeques' de Vinaixa perden 3-2 contra l'Atletic la Seu

22/01/2024

Les jugadores de futbol sala van millorar al segon temps

Derrota per la mínima contra un rival directe. L'equip femení de futbol sala de Vinaixa va quedar 3-2 el passat cap de setmana conta l'Atlètic Club La Seu d'Urgell. Les nyeques, amb pocs efectius, van estar a punt de remuntar, però no va ser possible.
Les vinaixenques van jugar la primera part a mig gas. Les locals van sortir a totes, jugant amb peus i mans i colzes, mentre que les garriguenques es defensaven sense poder evitar l'1-0 del descans.
A la represa les de Vinaixa van sortir amb una actitud molt diferent. Pressionant més amunt, les nyeques van tenir ocasions. En un contraatac, les locals van fer el 2-0, però després les jugadores visitants van aconseguir un empat sorprenent. L'alegria va durar poc, perquè les alturgellenques se van avançar de nou a la jugada següent, en una badada defensiva vinaixenca.