Primera derrota del FC Borges a Primera Catalana

25/09/2017

El FC Borges perd contra el Martinenc per un contundent 5 a 0 en un partit que a la mitja part ja estava sentenciat amb un resultat de 3 a 0.

El Martinenc guanya de manera contundent el FC Borges per 5 a 0. Adrià Ruíz ha avançat el conjunt local en els primers minuts del partit. A la mitja hora, Roland Garrós ha ampliat la distància marcant el 2 a 0 i abans d’arribar al descans, al minut 44, ha tornat a marcar, fent pujar el 3 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la segona part, Roland Garrós ha fet un “hat trick” al materialitzar un penal al minut 67. I finalment, Adri Ruíz, ha fet el definitiu 5 a 0 al minut 77.

Aquesta és la primera derrota del conjunt borgenc en el seu debut a Primera Catalana, que situa l’equip en 12 posició amb 4 punts i un partit menys.