Trepidant partit del femení del CFS Vinaixa

06/11/2023

Perden per la mínima al Palau d'Anglesola

El combinat femení del Club de Futbol Sala de Vinaixa va perdre per la mínima (2-1) al Palau d'Anglesola en un partit trepidant. La plantilla tenia la intenció de puntuar, però no va poder ser.
Les noies van sortir molt concentrades, defensant en bloc i amb algunes propostes d'atac interessants. Una jugada assajada de les de Palau, però, va suposar l'1 a 0 amb què se va arribar a la mitja part.
A la segona part, les de Vinaixa van sortir amb ganes de reduir distàncies amb atacs constants. En una falta per unes mans a la frontal de l'àrea local, Gemma Bonet amb un potent xut va marcar. Amb l'empat, les locals van assetjar la porteria visitant, però es van trobar amb una Neus Ar inspiradíssima que ho parava tot. Quan faltaven cinc minuts per al final, una xut de falta imparable va suposar el 2 a 1 final per a les locals.