Victòria de mèrit del FC Borges

Guanyen a l'Andorra per 3-1 en el partit aplaçat de la 1ª jornada

Victòria important del FC Borges en el partit aplaçat de la primera jornada davant l'Andorra. Els de les Garrigues van gaudir de bones oportunitats als primer temps però no van estar encertats de cara a gol. L’Andorra només va crear una ocasió a través d’un rebuig desafortunat que va acabar al pal.
A la represa els visitants van fer un pas endavant en atac cosa que permetia al Borges trobar espais a les esquenes dels defenses i, en 7 minuts d'inspiració, els locals van poder fer 3 gols. Eudald Recasens obria la llauna al 56. El gol va fer mal a l'Andorra, que en un moment de desconnexió encaixava el 2n, obra d'Aitor Serrano. Pocs minuts després, Joan Torné aprofitava una greu errada del porter visitant Ferran Pol per fabricar el 3-0. Amb el tercer gol, els homes de Joan Roca van saber asserenar el joc, tret dels últims minuts, on l'Andorra va tancar als Borgencs i va poder retallar distàncies amb el definitiu 3-1, obra de Marc Ferré.

Amb aquest resultat el Borges puja fins la 9ª posició amb 21 punts. El proper partit serà el dia 17, a casa, davant del Sants.