Victòria per la mínima del FC Borges davant el Sant Ildefons

15/10/2017

El FC Borges s’imposa al Sant Ildefons per 1 gol a 0, en un partit en què els borgencs han dominat però que se’ls ha complicat només començar la segona part arran de l’expulsió del porter Adrià Xammar.

El FC Borges guanya el Sant Ildefons per 1 a 0 amb un solitari gol del capità Arnau Setó al minut 43. Els borgencs han dominat tota la primera part i el gol local ha vingut gràcies a una jugada d’estratègia en el llançament d’una falta.

Només començar la segona part, però, el partit s’ha complicat per al FC Borges, que ha patit l’expulsió del porter Adrià Xammar per una falta en una sortida de l’àrea. El porter suplent, Roger Monseny, ha substituït Xammar i només entrar ha fet una aturada de mèrit. Amb deu jugadors, el FC Borges ha cedit terreny, però també ha tingut ocasions suficients per poder ampliar la distància en el marcador.

Amb aquesta victòria, el FC Borges tanca una gran setmana en què ha encadenat dues victòries consecutives al municipal de les Borges Blanques.