Les Borges adquireix el solar del carrer Carnisseria continuar amb les obres de millora del Centre Històric

05/07/2017

Amb l'adquisició, es podran continuar les obres de millora del Centre Històric

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha adquirit el solar de l’immoble situat al carrer Carnisseria número 13 per tal de continuar l’actuació de millora del Centre Històric del Pla de Barris.

La compra ha suposat un cost total de 14.735 euros, el que representa un 0’25 per cent respecte els recursos ordinaris municipals. L'acord ha arribat després d’un període de mesos de negociacions entre el consistori i la immobiliària que a l’inici demanava un preu força més elevat.

Una de les darreres accions de millora del Centre Històric duta a terme el març del 2016 va consistir precisament en l’arranjament de la plaça Abadia, una zona d’especial interès turístic. Les accions d’arranjament van permetre millorar notablement una de les principals connexions entre el Centre Històric i la part alta de la ciutat borgenca, amb un nou i millor accés al carrer Castell Alt i l’entorn de l’Església, ubicant dues rampes que faciliten la mobilitat als vianants, ja que és una zona molt freqüentada. A més a més, també es va incorporar mobiliari urbà, una font d’aigua potable, tres jardineres amb reg automàtic i un modern sistema d’iluminació de baix a d’alt.

 

InfoLleida